Wie ben ik

Mijn naam is Bernard de Waal Malefijt. Met Rijles076.nl en Rijles013.nl ben ik in staat om je in de regio’s Breda en Tilburg de hoogst professionele begeleiding te bieden op weg naar jouw eigen rijbewijs.  Mijn rijschool is klein. Dat wil ik ook zo houden, dit geeft mij de kans om jou persoonlijk te leren kennen en het vertrouwen te geven om je snel thuis te voelen in het verkeer.

Kwaliteit
Een goede dienstverlening staat wat mij betreft altijd aan de basis van jou als tevreden leerling.

Resultaatgericht
Ik weet als geen ander dat het jouw doel is zo snel mogelijk aan het verkeer te kunnen deelnemen. Dat is ook mijn doel.

Full-Service
Voor alles wat je nodig hebt om jouw rijbewijs te halen kun je bij mij terecht, voor theorie materiaal, oefen trainingen theorie en proefexamens.

Veilig
Als rijschoolhouder werk ik met het nieuwste materiaal. Dit verzekerd je van een veilige, up-to-date rijopleiding.

Persoonlijk
Als zelfstandig rijschoolhouder weet ik wat jouw specifieke leer- en aandachtspunten zijn. Ik zal zorgen dat je rustig kunt lessen en ik zal nooit boos reageren. Dit is voor onzekere leerlingen zeer belangrijk.

Onderscheidend
Door een onderscheidend pakket van diensten betekent dit meer flexibiliteit en vaak een scherper aanbod met een hogere kwaliteit.